Samtykke billeder og film

Kære Forælder

Dit barns klasse deltager i projekt Unge i praksis, og skal derfor i et sammenhængende vejledningsforløb med 2 dages brobygning på en erhvervsskole og 3 dages erhvervspraktik i en virksomhed. I den forbindelse vil der blive lavet nogle film og taget billeder af situationer, som dit barn indgår i og ligeledes foretages interview med dit barn om dennes oplevelser.  Ligeledes kan dit barn under forløbet få til opgave selv at optage film om sine oplevelser. Disse film og billeder skal bruges til at udbrede erfaringer fra projektet til andre unge og forældre og offentligheden generelt.

Læs mere om unge i praksis på www.ungeipraksis.dk.

A webform by Podio

CPR-nummer bliver ikke bragt sammen med billederne, og filmen bliver kun brugt i en sammenhæng, der ikke er krænkende for dit barn.  Samtykke kan til enhver tid tilbagetrækkes gennem skriftelig henvendelse til uudk@uudanmark.dk.


Nyheder

10-03-2021

Rambøll-undersøgelse bekræfter erfaringer fra Unge i praksis

En undersøgelse som Rambøll har lavet for Byggeriets Uddannelser viser, at en rigtig og virkelighedsnær fornemmelse af, hvad en uddannelse kan føre til, er afgørende for at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.


14-01-2021

Unge i praksis forlænges til udgangen af 2022

Corona-nedlukningen i 2020 bevirkede, at forløb for 838 unge måtte aflyses, men 7. klasserne i de fem deltagende kommuner kommer ikke til at gå glip af at opleve det faglærte arbejdsliv på egen krop.