Samtykke billeder og film

Kære Forælder

Dit barns klasse deltager i projekt Unge i praksis, og skal derfor i et sammenhængende vejledningsforløb med 2 dages brobygning på en erhvervsskole og 3 dages erhvervspraktik i en virksomhed. I den forbindelse vil der blive lavet nogle film og taget billeder af situationer, som dit barn indgår i og ligeledes foretages interview med dit barn om dennes oplevelser.  Ligeledes kan dit barn under forløbet få til opgave selv at optage film om sine oplevelser. Disse film og billeder skal bruges til at udbrede erfaringer fra projektet til andre unge og forældre og offentligheden generelt.

Læs mere om unge i praksis på www.ungeipraksis.dk.

A webform by Podio

CPR-nummer bliver ikke bragt sammen med billederne, og filmen bliver kun brugt i en sammenhæng, der ikke er krænkende for dit barn.  Samtykke kan til enhver tid tilbagetrækkes gennem skriftelig henvendelse til uudk@uudanmark.dk.


Nyheder


18-08-2020
339 unge lokale skal prøve fag på egen krop

Fokus på uddannelse og ikke mindst fokus på erhvervsuddannelser er i top for tiden. Og nu får 339 ottendeklasseelever fra syv folkeskoler i Slagelse Kommune en særlig chance for nærmest at føle fagligheden i praksis.


18-06-2020
Sammenhængende vejledningsforløb rykker

De foreløbige resultater fra "Unge i praksis" viser, at sammenhængende vejledningsforløb med indbygget brobygning og erhvervspraktik rykker på de unges og forældres opfattelse af erhvervsuddannelser.