Presse: Elever inviteres ud i virksomheder

Kilde: https://fredericiaavisen.dk/elever-inviteres-ud-i-virksomheder/

En række lokale virksomheder og erhvervsuddannelser åbner dørene og inviterer elever fra Fredericias 7. klasser ind for at se, hvordan det egentlig er at lære et fag og at gå på arbejde.

Når man går i 7. klasse, har man sandsynligvis en eller anden forestilling om, hvad det vil sige at tage en uddannelse og gå på arbejde. Nogle har måske fritidsjob eller har hørt forældre fortælle om deres arbejde, men man ved nok egentlig ikke rigtigt, hvordan det er i virkeligheden.

Det har elever i Fredericias 7. klasser nu fået mulighed for at blive klogere på gennem projektet ”Unge i praksis”. Her skal eleverne igennem et forløb med en dag i mini-praktik i en virksomhed og en dag med praksisbesøg på en erhvervsskole…


Nyheder

27-06-2022

Unge i praksis på U/Nord

Film: Unge i praksis Allerød på U/Nord. Hør de unge og deres underviser fortælle om oplevelsen, muligheder og færdigheder, der måske ikke altid værdsættes i skolen.03-04-2022

Presse: Et interessant voksenjob

Ser man bare på de sidste ti år, har Allerød ikke været i nærheden af at kunne leve op til den målsætning: Det er bare notorisk svært at få Allerøds ungdom til at vælge en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse.


Læs flere nyheder