Møde om kommunikation af unge i praksis

Tid: 13 marts 2019 13:00 – 15:00

Sted: Vesterbrogade 6D, 1620 København

Dagsorden:

Som aftalt på sidste partnerskabsmøde om kommunikation, indkaldes der hermed til møde i kommunikationsgruppen, hvor opgaven er at få et overblik over kommunikationsaktiviteter i foråret 2019, der således kan omsættes til en samlet og fælles kommunikationsplan.

Dagsorden:

1) Mål med mødet

2) Oversigt over aktiviteter og milepæle i programmet – herunder ønsker til lokal understøttelse

3) Budget

4) Beslutning om konkrete aktiviteter

5) Plan for, hvem der gør hvad hvornår


Nyheder

09-06-2021

7. årgang på Trekroner Skole mødte arbejdsmarkedet

Uge 20 og 21 var en anderledes uge for eleverne på 7. årgang på Trekroner skole. De deltog nemlig i projektet Unge i praksis. Unge i Praksis består af tre dele: Introduktion ved Uddannelsesvejledningen i Roskilde, brobygning til erhvervsuddannelserne og to dage i lokal virksomhedspraktik.


20-04-2021

Da Matilde mødte kokke- og tjenerskolen

Forventningerne var ikke høje, da Matilde fra Vemmelev skole mellem Slagelse og Korsør i september 2020 fik at vide, at hun i fem dage skulle på en rejse ud i arbejdslivet på den lokale Kokke- og tjenerskole ZBC. Matilde var skeptisk. Hun havde ønsket at komme i praktik i en børnehave. Men så fik hun sig en overraskelse.


10-03-2021

Rambøll-undersøgelse bekræfter erfaringer fra Unge i praksis

En undersøgelse som Rambøll har lavet for Byggeriets Uddannelser viser, at en rigtig og virkelighedsnær fornemmelse af, hvad en uddannelse kan føre til, er afgørende for at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse.


Læs flere nyheder