Kost og ernæringsforbundet

Kost og Ernæringsforbundet er forbund for godt 8.500 ernæringsprofessionelle.

Medlemmerne arbejder med ernæring, mad og måltider, sundhedsfremme og forebyggelse, vejledning og behandling, produktudvikling og fødevaresikkerhed. De tilbereder sund og nærende mad til unge og ældre, raske og syge i skoler og institutioner, hospitaler og ældrepleje –  for sundhed er en ret.

Kost og Ernæringsforbundet arbejder politisk og strategisk for at varetage professionens interesser, forhandler løn og arbejdsvilkår for medlemmerne samt tilbyder juridisk bistand og faglig sparring.


Kontakt

Uddannelseskonsulent Gerda K. Thomassen,

tlf 3163 6654

mail gkt@kost.dk


Nyheder


18-08-2020
339 unge lokale skal prøve fag på egen krop

Fokus på uddannelse og ikke mindst fokus på erhvervsuddannelser er i top for tiden. Og nu får 339 ottendeklasseelever fra syv folkeskoler i Slagelse Kommune en særlig chance for nærmest at føle fagligheden i praksis.


18-06-2020
Sammenhængende vejledningsforløb rykker

De foreløbige resultater fra "Unge i praksis" viser, at sammenhængende vejledningsforløb med indbygget brobygning og erhvervspraktik rykker på de unges og forældres opfattelse af erhvervsuddannelser.